diumenge, 3 de gener del 2010

Una de freda i una altra de calenta

Acabem el 2009 amb una notícia que, tot i ser previsible, no deixa d'entristir-nos: la suspensió de l'Alpirush per manca de neu. Tot i la nevada d'abans de Nadal, l'augment de les temperatures acompanyat de forts vents van fer desaparèixer la poca neu que hi havia, deixant les pistes com veritables camps de pastura. L'organització ha anunciat que buscarà unes dates alternatives per celebrar la cursa, però veiem complicat poder anar-hi per questions de feina. Una llàstima.
D'altra banda el 2010 començava amb una nevada a la Cerdanya. Res d'excepcional, però els 20-30 cm caiguts ens han permès de fer els primers entrenaments en neu de la temporada. El balanç ha estat positiu, els gossos han anat prou bé i el musher ha arribat sencer, tot i haver partit un dels patins en un tram amb poca neu i molta pedra. Les previsions apunten a una nova nevada acompanyada d'una baixada de temperatures per a mitjans d'aquesta setmana.
De moment ja s'ha hagut d'anular la cursa de Font Romeu prevista pel 9-10. S'està mirant de passar-la al 15-16. A veure si la neu ens ho permet!

1 comentari:

  1. Iep! Una forta abraçada desdel Ripollès i bon any 2010... també esperem que ho sigui de neu, ja que com bé comentes, el 2009 ha sigut de pena. salut i espero que ens trobem aviat per les muntanyes. Jordi i Olímpia.

    ResponElimina