dijous, 28 de gener del 2010

Reestructuracio de l'equip

Tal i com ja he comentat alguna vegada, el nostre objectiu com a equip és la mitja distància. Tot i que al nostre pais la majoria de curses son d'sprint, ja des dels inicis sempre ens ha atret més aquesta altra modalitat.
Amb aquest objectiu hem començat a planificar la propera temporada; tenint en compte la cadellada que arrencarem a partir de setembre i algun gos que ja jubilarem, hem reflexionat sobre la composició de l'equip i creiem que en MIKE no és el tipus de gos adequat pel nostre futur equip.
En MIKE fa dues temporades que el vam adquirir a en Josep Cardona i ens ha donat molt bon resultat. De linia STAHL-BOMBARDIERI es un wheel formidable, molt potent i que tot i el seu tamany (36Kg) dóna molta velocitat al tir. I on és el el truco? doncs simplement que és un gos fet per l'sprint i a nosaltres ens interessa fer més km. Quan parlo de fer més km no em refereixo a 10 o 15km, sino a 30 o 40. En MIKE ha fet curses de 15km sense cap problema, rendint al màxim, però la seva envergadura li podria donar problemes amb distancies tan llargues.
No hi ha cap altre motiu. Actualment té 5 anys i encara li queden uns anys on pot rendir al màxim en competicions d'sprint. És un gos ideal per tirs curts (4S o 6S), molt tranquil i obedient al tir. L'any passat, amb ell al tir vam quedar 4rts al Campionat d'Espanya sobre neu.
Ens fa una mica de llàstima prendre aquesta decisió però creiem que aquest gos pot donar encara més de sí en tirs de sprint pur.
Així doncs, si algú està interessat que ens ho faci saber.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada