diumenge, 17 de gener del 2010

Cap de setmana de terra

Aquest cap de setmana haviem previst pujar a entrenar amb neu, però circumstàncies de darrera hora ens han obligat a quedar-nos.
Hem entrenat tant dissabte com diumenge uns 8km. Les darreres plujes han deixat el terra tou i els gossos ho han agraït. La nota positiva ha estat que hem tornat a posar a la Nenana al tir. Després d'unes quantes setmanes amb una coixera que no sabiem ben bé a què era deguda, sembla que s'ha recuperat i l'hem tornada a posar de leader. La veritat és que és la millor leader que tenim, intepreta qüasi a la perfecció les ordres i tot i que ja té 7 anys, segueix imprimint un ritme molt elevat.
Diumenge hem quedat amb en Robert a Vidreres. L'entrenament no ha estat tan bò com el del dissabte, feia bastant que no hi anàvem i ens hem saltat un trencant, cosa que ens ha obligat a fer mitja volta i tornar pel mateix camí.
A més se'ns ha trencat el carro. Habitualment entrenem amb el quad, però avui ens venia de gust treballar la velocitat de l'equip i hem sortit amb el carro de 4 rodes. Resultat: la barra de protecció davantera s'ha petat per les soldadures i la molla de l'ancla s'ha trencat. Per sort hem pogut arribar fins al cotxe sense cap problema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada