dilluns, 23 de novembre del 2009

Cursa a Vallgorguina

Aquest cap de setmana hem participat a la cursa de la Lliga Catalana a Vallgorguina. Aquesta estava organitzada per Sativamush i l'AEM i era la primera vegada que s'organitzava en aquesta localitat.

Particularment, el circuit no em va agradar: massa desnivell on calia clavar els frens durant la baixada, i amb pujades que obligaven a donar el màxim dels gossos i del musher. A mi ja m'agrada que hi hagi pujades i baixades, però amb desnivells més moderats. Però bé, tot és qüestió de gustos.

D'altra banda la l'organització va ser molt bona i l'indret era ideal, al Parc del Montnegre-Corredor a la zona de Can Pradell de la Serra. El millor del cap de setmana: el sopar del dissabte. El pitjor: la temperatura, que va obligar a suspendre l'etapa de diumenge.

Ah per cert, vam quedar segons en categoria 6S. Us penjo la foto del pòdium.

Aquesta setmana, si les temperatures ho permeten, farem els darrers entrenaments abans del Campionat d'Espanya. Disposem de 7 gossos i tot i que tenim bastant clar la composició del tir per aquesta cursa, encara hem de fer alguna darrera prova.

Ens veiem a Bell-lloc d'Urgell!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada