dilluns, 30 de novembre del 2009

Campionat d'Espanya sobre terra



Campionat d’Espanya sobre terra a Bell-lloc d’Urgell. L’equip ATALAC hem quedat sisens en la categoria de 6 gossos d’un total de 13 participants.
El balanç és positiu, tot i que sempre es pot millorar. El primer dia els gossos van córrer bé tot i que tampoc els vam forçar al màxim, ja que anavem amb un gos que estava una mica delicat i voliem dosificar-lo. En canvi el segon dia, on anàvem disposats a donar-ho tot, ens vam trobar amb que una wheel havia entrat en zel. Durant tot el circuit vam de frenar el tir a les baixades, ja que la gossa ens frenava, i en les parts planes, no duia la tug line tensa, és a dir, no tirava. Resultat, la segona etapa vam fer 1 minut més quan normalment hauriem d’haver rebaixat 20-30 segons el temps del primer dia.
Les nostres previsions ja eren acabar cinquens o sisens. Els dos primers llocs estan realment a un altre nivell, i assolir el pòdium es força complicat. El nostre no és un tir d’sprint pur, i com més llarga és la distància més ens afavoreix el circuit. Esperem que el Campionat en neu sigui com l’any passat, on es va trepitjar un circuit de 14 km i hi tinguem més possibilitats.
Respecte al circuit, un aprovat justet. L’any passat en aquest mateix circuit es va disputar el Campionat de Catalunya i el terreny estava molt millor. La manca de plujes ha fet que el terra s’assequés i en no estar compactat, han sortit totes les pedres. Una llàstima, perquè el circuit era per córrer al màxim. Totalment plà, de 7,3 Km només presentava una lleugera pujada al final, a la resta els mushers no havien ni de pedalar.
De la resta de categoríes, felicitar a l’Oscar Lapeña (segon en bici amb 1 gos), en David Rodriguez (tercer amb 6 nòrdics), en Josep Domingo (segon en 8S) en Kiko Vallespir (quart en 8S i tercer en 4S) i molt especialment en Javier Hervás (primer en 4S), que ahir estava exhultant en aconseguir el primer lloc després de gairebé quinze anys practicant aquest esport. Veure llista de resultats
D’aquí a quinze dies, Campionat de Catalunya sobre terra a Les Franqueses del Vallès. I després, si la climatologia ens acompanya, comença la temporada de neu.


Good mushing!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada