dijous, 8 de març del 2012

CampionatS d'Espanya

Si, Campionats en plural:
Fa 15 dies vam participar al Campionat de Mitja Distància a Covaleda (Soria) finalitzant en una meritòria 5ª posició. La cursa va estar marcada per les altes temperatures, que van fer reduïr el kilometratge de les etapes i fins i tot suspendre la darrera etapa. Marxem amb la sensació que si s'hagués pogut mantenir el planning previst (3x40Km) podríem haver remuntat alguna posició.
I per acabar la temporada, demà marxem a Beret per prendre part al Campionat d'Sprint, en categoria 8S. Podeu consultar els inscrits en aquest link: llista inscrits.
Per raons de feina no ens hi pot acompanyar la handler oficial (de fet el muixer ha ha hagut de fer mans i mànigues per poder-hi anar) doncs tot i tenir-ho planificat amb setmanes d'antelació, als senyors de la RFEDI, sembla ser que no els hi importem massa (o gens), i han retrassat una setmana la prova, prevista inicialment pel 3-4 de març, segons diuen, per temes econòmics amb el patrocinador. Des d'aquest humil blog, volem donar les gràcies als buròcrates de la federació que ens menystenen i ens priven de poder gaudir plenament del nostre esport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada