diumenge, 13 de febrer del 2011

Seguim entrenant...

... en terra. I es que no hi ha neu enlloc. Impossibilitat d'entrenar, curses suspeses (no només aqui sino també a França), Pirena que s'ha de reprogramar cada dia per manca de neu,... un desastre!
Nosaltres seguim entrenant, ara però sense cap objectiu concret: l'Alpirush gairébé segur que es suspendrà, i no hi ha curses de mitja distància programades pel que resta de temporada.
Si res no canvia anirem a Baqueira als Campionats d'Espanya, més que res per amortitzar la llicència i que els petits prenguin part en una cursa en neu. En principi correrem amb 8 gossos, intentant posar el màxim de yearlings al tir.
Deixant a banda la manca de neu, la temporada a nivell d'entrenaments esta essent realment bona. A mitjans de febrer ja portem mes de 600km acumulats i estem fent vàries sessions setmanals de 14-16km en terra. No volem fer més km, ja hem tingut algun gos amb els plantars tocats i els adults ho comencen a notar a nivell d'articulacions.
Penjo unes fotos de l'entrenament d'avui on hem enganxat 10 gossos. Per si no es veu bé, al GPS marca una velocitat de 27km/h quan duiem gairebé 10km. Al final hem fet 14 km amb una velocitat mitja de quasi 25km/h. Estem contents, doncs hi havia força humitat a l'ambient.



És el segon any consecutiu que ens quedem sense poder, com a mínim, participar en una cursa de vàries etapes. La propera temporada de ben segur ens la plantejarem diferent, amb altres objectius, altres curses amb més garanties que es celebrin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada